Schateiland Expeditie van start

Schateiland Expeditie is een methode waarin de kinderen een schatkaart van hun binnenwereld  ontwerpen. Want je eigen schateiland maken, in coaching of een training  is een hele mooie manier om krachten, mogelijkheden, struikelblokken en oplossingen daarvoor in kaart brengen..!

Voor kinderen is het uitnodigend om zichzelf creatief te uiten in plaats van alleen via praten zichzelf onder woorden te brengen. Het is een luchtig spel waarbij veel inzichten worden verkregen.

Schatgravers wordt ingezet in verschillende vormen van één op één begeleiding zoals: remedial teaching, (ortho-)pedagogiek, speltherapie, logopedie, integratieve therapie, kinderpsychologie, PMKT en andere kind- en jeugd professionals. Maar ook binnen het onderwijs, zoals de ambulante begeleiding of interne leerlingbegeleiding, wordt dit spel veelvuldig toegepast.

Schateiland Expeditie mag alleen gegeven worden door gecertificeerde trainers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *