Wie ben ik

 

Welkom op de site van Kindercoaching-sterk.nl! Mijn naam is Esther Wieleman-Ruegebrink,  woonachtend te Dieren, getrouwd en moeder van een prachtige zoon. Na enkele jaren commerciele ervaring in het bedrijfsleven te hebben opgedaan na mijn studie Bedrijfskader en 15 jaar ervaring als groepsleerkracht binnen het basisonderwijs is er de wens ontstaan om een eigen praktijk op te starten waarin het kind in het middelpunt staat. In het onderwijs merkte ik dat er zoveel meer aandacht naar het individuele kind zou moeten gaan dan mogelijk was. Om deze reden heb ik een diploma tot kindercoach behaald bij de Magie van Kindercoaching en ben ik met veel enthousiasme begonnen met mijn praktijk Kindercoaching Sterk in Dieren.

Ik ben empatisch, nieuwsgierig, praktisch en ruimdenkend. Ik ben gedreven en kan mij echt vastbijten in onderwerpen. Daarbij werk ik oplossingsgericht. Lukt het niet linksom, dan doen we het rechtsom! Kortdurende hulp bij vraagstukken om zo weer het vertrouwen te krijgen in het eigen kunnen.

“We zijn zo gewend om te onderzoeken wat er niet goed gaat, dat we over het hoofd zien wat er wel goed gaat”(bron: Omdenken)

Graag maak ik nader met u kennis om te zien wat ik voor u en uw kind kan betekenen.

Esther Wieleman